Vicepresedintele PLD, Gheorghe Flutur a declarat la Galati ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este de fapt pasaportul de intrare a social-democratilor la guvernare: "L-am auzit ieri pe patriarhul stangii,  Ion Iliescu, sugerand sa fie mai at
Vicepresedintele PLD, Gheorghe Flutur a declarat la Galati ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este de fapt pasaportul de intrare a social-democratilor la guvernare: "L-am auzit ieri pe patriarhul stangii, Ion Iliescu, sugerand sa fie mai atenti cu motiunea. Deci, ne putem astepta ca Guvernul Tariceanu 3 sa fie o varianta sustinuta de Iliescu. Anuntata motiune a PSD este pasaportul de intrare la guvernare a PSD pe usa din dos. Ei vor dori sa fie la guvernare, ca alegerile sa ii gaseasca la "butoane" si atunci vom asista la un guvern Tariceanu 3 in care PSD va cere ministerele care primesc fonduri europene, in primul rand. Motiunea ii e folositoare si lui Tariceanu pentru a se justifica in fata partidului sau de ce intra la guvernare cu socialistii. Aceasta nunta a anului intre PNL si PSD este inevitabila, pentru ca populatia s-a prins, nehotararea este sanctionata si PSD este la jumatate din ce avea in decembrie 2004, 17% fata de 34%".





Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.