Mircea Lucescu a comentat ieri situatia fiului sau, Razvan, curtat de Dinamo. "Nu e vorba de un refuz. Sigur, in mod normal, ar fi trebuit ca patronul de la Brasov sa inteleaga situatia si sa-l lase sa se duca. Dar pe de alta parte, Razva
  Mircea Lucescu a comentat ieri situatia fiului sau, Razvan, curtat de Dinamo. "Nu e vorba de un refuz. Sigur, in mod normal, ar fi trebuit ca patronul de la Brasov sa inteleaga situatia si sa-l lase sa se duca. Dar pe de alta parte, Razvan are obligatia, in mod normal, de a-si tine promisiunea fata de FC Brasov si sa respecte contractul pe care il are, sa faca tot ce e posibil sa promoveze, sa puna bazele unei ulterioare performante la Brasov", a spus Luce, care a asistat la partida FC Chitila - FC Brasov, din Cupa Romaniei, incheiata cu scorul de 5-0 in favoarea echipei antrenate de Razvan Lucescu. "Nu stiu ce posibilitati are Brasovul de a se ridica la nivelul lui, un antrenor tanar care isi doreste sa joace in Europa, dar deocamdata a inceput bine si exista toate elementele pentru a putea face performanta. Are o echipa care il ajuta. E destul de matur sa ia o decizie singur", a mai spus Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.