Ion Iliescu, a propus, in sedinta grupurilor parlamentare reunite ale partidului, trei variante care ar fi, in opinia sa, de succes in contextul anuntarii deja a depunerii unei motiuni de cenzura, au declarat, pentru Rompres, surse social

Ion Iliescu, a propus, in sedinta grupurilor parlamentare reunite ale partidului, trei variante care ar fi, in opinia sa, de succes in contextul anuntarii deja a depunerii unei motiuni de cenzura, au declarat, pentru Rompres, surse social-democrate.

Una dintre aceste variante este depunerea unei motiuni de cenzura cu un text clar, bine definit. In acest context, Ion Iliescu ar sustine ca absolut necesara consultarea prealabila a PSD cu alte formatiuni politice, 'pentru a sti cum se pozitioneaza fata de votul la motiunea de cenzura'.

O alta varianta propusa de presedintele de onoare al PSD ar fi depunerea unei motiuni simple, care sa atace in mod concret problemele sociale la care actuala politica a guvernului este deficitara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.