Vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Niculina Moisescu a declarat ca unii functionari publici din Primarie nu respecta legea. Ea a constatat ca cele mai multe proiecte de hotarari nu sunt insotite de rapoartele de specialitate: "Primarul Con
Vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Niculina Moisescu a declarat ca unii functionari publici din Primarie nu respecta legea. Ea a constatat ca cele mai multe proiecte de hotarari nu sunt insotite de rapoartele de specialitate: "Primarul Constantin Sever Cibu ar trebui sa se ingrijeasca de asta, altfel va trebui sa dea cu 'subsemnatul>> pe la DNA.
"Am descoperit ca la solicitarea firmei 'Cornul de Aur>> toate avizele s-au emis pentru o constructie provizorie, nu definitiva, cum deja s-a efectuat. Extinderea de spatiu s-a si facut iar in CLM urma sa intre in legalitate, desi de la Regia de Apa a fost emis un aviz nefavorabil pentru ridicarea extinderea unui spatiu definitiv comercial. Motivul acestui refuz este ca acea teresa, situata la intrarea in Parcul Monument, este ridicata pe una din conductele principale de apa potabila, cu diametrul de 600", a subliniat Moisescu.
Ea a mai spus ca in acest caz va sesiza Prefectura Braila cat si Inspectoratul de Constructii sa se vada cum sau emis certificatele de urbanism, precizand: "Eu nu-l invinovatesc pe Fecioru Matei, patronul firmei "Cornul de Aur", ci pe cei de la Primarie. Acea terasa trebuie demolata, daca ar fi o avarie, cati cetateni vor fi afectati".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.