Constructorul auto american Ford, care se afla in ultima etapa a negocierilor cu statul roman pentru privatizarea Automobile Craiova, ar putea construi in Romania noua versiune a modelului Fiesta, relateaza publicatia britanica Sunday Times. Comisia
Constructorul auto american Ford, care se afla in ultima etapa a negocierilor cu statul roman pentru privatizarea Automobile Craiova, ar putea construi in Romania noua versiune a modelului Fiesta, relateaza publicatia britanica Sunday Times. Comisia de privatizare a societatii Automobile Craiova si reprezentantii Ford s-au intalnit ieri pentru a discuta ultimele detalii ale contractului de privatizare, care urmeaza sa fie semnat zilele urmatoare. Semnarea contractului, anuntata de premierul Tariceanu pentru 1 septembrie, nu va avea loc decat dupa ce documentul va fi aprobat de Guvern.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.