Ghinioanele au fost provocate  de E.ON Moldova prin
penele de curent inregistrate pe parcursul a doua seri.

... pe langa ploaia care a incercat in cateva seri sa strice entuziasmul miilor de botosaneni care au luat parte la even
Ghinioanele au fost provocate de E.ON Moldova prin
penele de curent inregistrate pe parcursul a doua seri.

... pe langa ploaia care a incercat in cateva seri sa strice entuziasmul miilor de botosaneni care au luat parte la eveniment. Aceasta a facut ca artistii care evoluau pe scena sa-si opreasca show-ul si sa apeleze la spontaneitate pentru a incuraja publicul sa nu paraseasca locatia. Ultima pana de curent a avut loc duminica seara, cand pe scena s-a aflat Anna Lesko. Aceasta a ramas pe intuneric dupa ce o siguranta de la scenoteca a cedat din cauza tensiunii prea mari. Pana de curent a tinut jumatate de ora si nu este singura inregistrata pe parcursul celor patru seri cat a durat manifestarea. si cum ghinioanele se platesc, Executivul Primariei Botosani se gandeste serios sa dea in judecata societatea E.ON pentru disconfortul creat in cele patru seri cat au durat manifestarile. Potrivit inginerului sef de la Urban Serv. Mihai Ghiorghiu, in urma celor patru zile cat au durat manifestarile s-au strans cinci containere care au masurat peste 20 de mc de gunoi plus o remorca de pet-uri si cartoane de mici.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.