Zilele in care femeile tanjeau dupa o talie de viespe se pare ca au luat sfarsit. Un studiu medical realizat recent de Universitatea din Londra a demonstrat faptul ca in ultimii 50 de ani, urmasele Evei au luat proportii intr-un mod nedorit. Astfel,
Zilele in care femeile tanjeau dupa o talie de viespe se pare ca au luat sfarsit. Un studiu medical realizat recent de Universitatea din Londra a demonstrat faptul ca in ultimii 50 de ani, urmasele Evei au luat proportii intr-un mod nedorit. Astfel, dimensiunile taliei, bustului si soldurilor au crescut cu cativa centimetri. Talia de viespe, de exemplu, nu mai figureaza printre dotarile standard ale femeilor, aceasta inregistrand o crestere spectaculoasa de 17,78 de centimetri. Nici la celelalte capitole doamnele nu stau mai bine. Circumferinta bustului, de exemplu, este cu 5 centimetri mai mare decat acum jumatate de secol. La fel se intampla si cu cea a soldurilor. O situatie dramatica a fost remarcata de specialisti si in cazul copiilor cu varste cuprinse intre doi si zece ani, afectati tot mai mult de obezitate. Daca, in urma cu 12 ani, doar 10% dintre acestia aveau probleme cu greutatea, astazi numarul lor este cu 7% mai mare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.