Proaspatul prefect al judetului Vaslui, Ciprian Iftimoaei s-a apucat de stabilit reguli pentru angajatii institutiei pe care o conduce, inca din prima zi de lucru. Ca o prima regula, niciun angajat al Prefecturii, de la paznic si sofer pana la subpr
Proaspatul prefect al judetului Vaslui, Ciprian Iftimoaei s-a apucat de stabilit reguli pentru angajatii institutiei pe care o conduce, inca din prima zi de lucru. Ca o prima regula, niciun angajat al Prefecturii, de la paznic si sofer pana la subprefect, nu mai are voie ca in timpul serviciului sa manance gogosi, fie ele cu zahar sau gem. Apoi, doamnelor si domnisoarelor, nu le mai este permis sa mai vina la serviciu cu fuste scurte, in ciuda faptului ca noul prefect are doar 31 de ani. Nu in ultimul rand, pentru toti cei peste 40 de angajati ai institutiei va urma un test pentru limbile straine. Fiecare salariat va trebui sa stie sa converseze cu prefectul Iftimoaei in engleza sau franceza, asa cum a scris in CV-ul de prezentare la angajare. Cei care vor avea deficiente la acest capitol trebuie sa se gandeasca fie la niste cursuri de pregatire, fie la un nou loc de munca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.