Conducerea Inspectoratului Scolar Vrancea a decis, in ultima sedinta a Comitetului Director al institutiei, interzicerea fustelor scurte in toate unitatile scolare din judet, atat pentru eleve, cat si pentru profesoare. Potrivit acestei hotarari, el
Conducerea Inspectoratului Scolar Vrancea a decis, in ultima sedinta a Comitetului Director al institutiei, interzicerea fustelor scurte in toate unitatile scolare din judet, atat pentru eleve, cat si pentru profesoare. Potrivit acestei hotarari, elevele care isi vor dezgoli picioarele cu mai mult de cinci centimetri deasupra genunchilor vor avea nota scazuta la purtare, recidiva fiind sanctionata cu exmatriculare timp de trei zile. Profesoarele care vor indrazni sa apara cu fustite vor primi avertisment, dupa care vor fi sanctionate cu o penalizare de 10% din salariu. "Unele haine scot in evidenta aspecte total neplacute ale corpului omenesc. In aceasta categorie intra si fustele scurte", afirma seful Inspectoratului Scolar Vrancea, prof. Iordache Bostan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.