Guvernul „dispune de resurse“ pentru a oferi populatiei circ si atunci cand ministrul Nicolaescu e plecat in concediu. Paul Pacuraru, de pilda, e mai tare ca Iozefini: a facut sa apara si sa dispara sute de mii de posturi in administrati
Guvernul „dispune de resurse“ pentru a oferi populatiei circ si atunci cand ministrul Nicolaescu e plecat in concediu. Paul Pacuraru, de pilda, e mai tare ca Iozefini: a facut sa apara si sa dispara sute de mii de posturi in administratie, a jonglat cu sute de milioane de euro si a scos din palarie un proiect de „reforma institutionala“... O scamatorie foarte dificila, odata ce proiectul lipseste cu desavarsire. Sa incercam demontarea trucurilor folosite de iluzionist. Premierul ceruse ministrilor ca pana la 1 septembrie sa prezinte proiectele de legi importante pentru tara. Ce sa faci, la Munca si Protectie Sociala, cand de pensii s-a ocupat Parlamentul, iar de Somaj, occidentul? In cine sa dai, astfel incat, de fapt, sa iei? Birocratia parea o tinta la indemana, deci Pacuraru a anuntat ca vrea sa decimeze cohorta birocratilor. Romanii, insa, nu sunt deranjati de numarul functionarilor, ci de timpul pierdut la ghisee, ca si de gramada de hartii solicitate. Era greu sa elimini procedeele birocratice inutile. Trebuia pus osul la Munca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.