Disputele dintre primarul municipiului Targu-Mures, Dorin Florea si presedintele CJ Mures Edita Emoke Lokodi  pe tema Asociatiei "Zona metropolitana Targu-Mures" continua. Astfel, Florea, care este nemultumit ca presedintele asociatiei este chia
Disputele dintre primarul municipiului Targu-Mures, Dorin Florea si presedintele CJ Mures Edita Emoke Lokodi pe tema Asociatiei "Zona metropolitana Targu-Mures" continua. Astfel, Florea, care este nemultumit ca presedintele asociatiei este chiar Edita Emoke Lokodi, a anuntat ieri ca nu va plati cotizatia care ii revine municipiului Targu-Mures ca membru al acestei asociatii. "Nu platesc nici un leu. Targu-Muresul nu este izmana folosita a nimanui", a spus Florea, care a precizat ca nu este de acord sa plateasca cei 149.500 lei care au fost calculati in sarcina orasului pentru anul trecut si anul curent pana cand acesta nu va prelua sefia asociatiei. Mai mult, Florea a anuntat ca in acest sens a demarat o serie de discutii individuale cu primarii comunelor afiliate la Asociatia "Zona metropolitana Targu-Mures" si a lasat sa se inteleaga ca pana in prezent, cei cu care a vorbit ar fi de acord ca, in conditiile in care Zona metropolitana este concentrata in jurul municipiului Targu-Mures, acesta sa detina si conducerea asociatiei.
In replica, Edita Emoke Lokodi a precizat ca Dorin Florea nu face decat sa incalce din nou hotararile alesilor locali de la Targu-Mures care au votat asocierea si implicit statutul acesteia care prevede plata anuala a unei cotizatii. Mai mult, Lokodi spune ca proiectele Zonei metropolitane sunt blocate de primarul de la Targu-Mures. "Domnul primar pune in pericol posibilitatea ca asociatia sa poata comanda o serie de studii de fezabilitate cum ar fi cel referitor la o sosea de ocolire a municipiului Targu-Mures. Daca ambitiile personale ne guverneaza, trebuie si alegatorii sa vada si sa hotarasca", a subliniat presedintele CJ Mures, care a spus ca nu exclude varianta ca asociatia sa ceara in instanta aceste sume.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.