Dragoste sau razbunare?
Inspirat din fapte reale, filmul aduce in centru unul dintre cele mai mari scandaluri care au marcat SUA anilor '80, cand faimosul doctor dietetician din Scarsdale, Herman Tarnower, a fost ucis de fosta lui iubita, Jean H
Dragoste sau razbunare?
Inspirat din fapte reale, filmul aduce in centru unul dintre cele mai mari scandaluri care au marcat SUA anilor '80, cand faimosul doctor dietetician din Scarsdale, Herman Tarnower, a fost ucis de fosta lui iubita, Jean Harris. Din secventa in secventa, filmul ne spune povestea celor doi, din perspectiva lui Jean, de la intalnire pana la promisiunea unei casatorii; astfel a inceput o relatie de 14 ani, perioada pe care Jean a petrecut-o in liniste alaturi de barbatul pe care-l iubea, pana in momentul in care descopera ca niciodata nu a fost singura femeie din viata lui. Cand relatia dintre ei incepe sa fie tot mai tensionata, Jean ii cere lui Herman o intalnire si, conform declaratiilor ei, femeia isi propusese sa se sinucida in fata lui, dar "si-a ucis iubitul accidental" in timpul discutiilor aprinse. Mediatizat peste masura, procesul a fost urmarit aproape de toate posturile de televiziune, dar si de ziare, transformand-o pe doamna Harris in vedeta celor mai importante publicatii, dar si in subiectul multor romane. Productia pe care vi-o propunem in aceasta seara nu este prima ecranizare a povestii celor doi. Prima a fost realizata la putin timp de la declansarea scandalului, "The People vs. Jean Harris", cu Ellen Burstyn in rolul principal.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.