Directorul Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Cluj, democratul Radu Bica, ar putea fi inlocuit cu liberalul Alexandru Sava, fostul director adjunct al fostei Regii Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca. Momentan, Sava este loctiitorul lui Bic
Directorul Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Cluj, democratul Radu Bica, ar putea fi inlocuit cu liberalul Alexandru Sava, fostul director adjunct al fostei Regii Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca. Momentan, Sava este loctiitorul lui Bica pe functia de director. "Am dat un concurs pentru un post de inspector de specialitate, dar domnul Bica este in concediu, a fost in concediu de boala, acum este in concediu de odihna, nu poate fi numit un nou director atata timp cat dansul este in concediu. Eu sunt loctiitorul dansului, cu drept de semnatura", a explicat Sava pentru Romania libera.
Contactat pentru a comenta situatia, Radu Bica a cerut sa fie sunat mai tarziu, apoi si-a inchis telefonul.
Surse din partidul sau sustin ca Bica si-ar fi luat concediu tocmai ca sa evite inlocuirea sa in functie.
Liderul PD Cluj, Daniel Buda, sustine ca, de fapt, schimbarea lui Bica se face pe motive politice. "Nu este o surpriza ca PNL schimba directorii PD si pun in locul lor persoane care nu au nici in clin nici in maneca cu functiile pe care le detin. Domnul Bica a dat un concurs pe postul acela", a subliniat Buda.
Radu Bica ar fi al treilea membru PD inlocuit din functie in cadrul unor servicii deconcentrate din Cluj.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.