Pro TV-ul si-a adjudecat, se pare, o buna parte din baietii lui Moga. In toamna aceasta, doi dintre membrii trupei Simplu vor activa in cadrul postului. CRBL a reusit sa intre in echipa de la "Dansez pentru tine" si, foarte curand, va pasi pe ringul
Pro TV-ul si-a adjudecat, se pare, o buna parte din baietii lui Moga. In toamna aceasta, doi dintre membrii trupei Simplu vor activa in cadrul postului. CRBL a reusit sa intre in echipa de la "Dansez pentru tine" si, foarte curand, va pasi pe ringul de dans pentru a implini visul uneia dintre concurente. Aceeasi misiune ii revine si lui Alex, tot un produs al Micului Mozart, care a acceptat si el termenii de colaborare cu producatorii mega-competitiei. Cei doi cantareti sunt primii din randul vedetelor care semneaza contractul cu Pro TV pentru "competitia viselor". Smiley, colegul lui CRBL, a primit o alta oferta in trustul Pro. Acesta va interpreta personajul Seba, un tanar care a avut probleme serioase cu drogurile, in serialul "Cu un pas inainte", desi pana acum nu a avut niciun fel de experienta actoriceasca. Smiley petrece 12 ore pe platoul de filmare, unde incearca sa fure meseria de la cei mai buni. Cum ar fi Oana Pellea, de exemplu, care i-a dat deja o lectie, ea interpretand rolul directoarei Scolii de dans.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.