Chelsea nu l-a inclus pe mijlocasul german Michael Ballack pe lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor, motivand decizia prin faptul ca problemele medicale ale acestuia l-ar putea impiedica sa evolueze in majoritatea partidelor din aceasta f

Chelsea nu l-a inclus pe mijlocasul german Michael Ballack pe lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor, motivand decizia prin faptul ca problemele medicale ale acestuia l-ar putea impiedica sa evolueze in majoritatea partidelor din aceasta faza a competitiei. ACCIDENTAT. Mijlocasul de 30 de ani, nu este inca refacut dupa o accidentare la glezna care il tine departe de teren inca din luna aprilie. "Accidentarea sa nu ne permite sa fim siguri ca va fi apt pentru majoritatea meciurilor din grupa. Odata restabilit, va fi inclus pe lista pentru tururile urmatoare, daca ne vom califica", se arata pe site-ul oficial al gruparii engleze. Chelsea va evolua in grupa B a Ligii Campionilor, alaturi de Valencia, Schalke 04 si Rosenborg Trondheim.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.