Ieri au fost prezenti toti tricolorii la sedinta de pregatire, dupa ce luni au participat doar 19 din cei 22 de fotbalisti convocati.     Selectionerul Victor Piturca i-a menajat la antrenamentul de luni pe Dica, Nicolita, Ovidiu Petre,
Ieri au fost prezenti toti tricolorii la sedinta de pregatire, dupa ce luni au participat doar 19 din cei 22 de fotbalisti convocati.     Selectionerul Victor Piturca i-a menajat la antrenamentul de luni pe Dica, Nicolita, Ovidiu Petre, Codrea si Dorinel Munteanu, care au efectuat doar incalzirea. Motivul a fost ca acestia au jucat duminica pentru echipele lor, in campionat.     INCURAJARI. Pe tot parcursul antrenamentului, "Piti" si-a incurajat elevii sa traga cat mai mult la poarta, la acest capitol remarcandu-se fundasul lui Sahtior Razvan Rat. Sedinta de pregatire a constat in alergari usoare si in miscari de streching, dar si o miuta pe teren redus. In tot acest timp cei doi portari convocati, Lobont si Coman, s-au pregatit separat. La final, Chivu,  Rat si Tamas, care este suspendat pentru meciul  de la Minsk, dar va evolua in amicalul cu Germania, au ramas pe teren si au executat lovituri de pedeapsa la poarta aparata de Lobont. De la primul antrenament au lipsit Mutu, Marica si Florentin Petre, acestia facand prima sedinta de pregatire in cursul zilei de ieri. Tricolorii vor mai sustine azi unul sau doua antrenamente, in functie de starea vremii, iar joi dupa-amiaza vor decola spre Belarus.     Belarus - doi accidentati     Si selectionerul Belarusului, germanul Bernd Stange, se confrunta cu probleme medicale. Fundasul Serghei Omelianciuk si atacantul Dmitri Mozolevski, accidentati, nu vor juca in meciul cu Romania. Omelianciuk de la Rostov a fost inlocuit cu Igor Maltev de la MTZ-RIPO. Omelianciuk s-a prezentat insa la lot, medicii facand eforturi pentru recuperarea acestuia in vederea meciului cu Slovenia, din 12 septembrie. Mozolevski de la Dinamo Brest acuza probleme musculare si dupa un consult a fost trimis acasa.     Florin Marin, la Olanda - Bulgaria     Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Florin Marin, va fi spionul selectionerului Victor Piturca la meciul Olanda - Bulgaria, de sambata. "In aceasta campanie am urmarit toate meciurile Bulgariei in care a fost condusa de trei antrenori. Mi-ar fi placut sa ramana Stoicikov", a declarat Florin Marin. El a mai afirmat ca reprezentantii Belarusului sunt suparati pe Romania din cauza unui arbitru care i-ar fi dezavantajat la un meci de tineret. "Oamenii vor sa se razbune. De aceea ne va fi extrem de greu."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.