Presedintele Traian Basescu si primarul general al Capitalei Adriean Videanu au inaugurat, ieri, la Centrul Panduri, cea mai mare institutie din Europa de Est, destinata recuperarii persoanelor cu dizabilitati. Acestea vor putea beneficia gratuit de
Presedintele Traian Basescu si primarul general al Capitalei Adriean Videanu au inaugurat, ieri, la Centrul Panduri, cea mai mare institutie din Europa de Est, destinata recuperarii persoanelor cu dizabilitati. Acestea vor putea beneficia gratuit de evaluarea capacitatii de munca si stabilirea gradului de invaliditate, de programe de recuperare pentru sechele osoase, musculare, nervoase si amputatii, servicii de acupunctura, laser, tomografie, tratamente pentru diabet, boli cardiovasculare etc. Capacitatea institutiei este de 210 paturi, iar valoarea investitiei se ridica la 11,5 milioane de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.