Ascultati ce farsa i-a facut Daniel Buzdugan lui Banel Nicolita in emisiunea de dimineata de la Radio21. writeAudioPlayer('/audio/Farsa_Banel_Nicolita_.mp3', 'Farsa Banel Nicolita', "farsaBanelDiv", true) Aici puteti citi primul articol pe aceasta t
Ascultati ce farsa i-a facut Daniel Buzdugan lui Banel Nicolita in emisiunea de dimineata de la Radio21. writeAudioPlayer('/audio/Farsa_Banel_Nicolita_.mp3', 'Farsa Banel Nicolita', "farsaBanelDiv", true) Aici puteti citi primul articol pe aceasta tema Aici puteti citi al doilea articol pe aceasta tema Test. Stelistul a fost victima farselor lui Daniel Buzdugan de la Radio 21 Dupa dezvaluirile din CANCAN, in care doua tinere marturiseau ca au fost violate de viitorul nas al lui Banel Nicolita in apartamentele detinute de fotbalist in Braila si Bucuresti, stelistul a fost victima unei farse facute de catre Daniel Buzdugan de la Radio 21. Realizatorul emisiunii "Farsele lui Buzdugan" a pretins ca este mama uneia dintre fete si a vrut sa afle "adevarul" de la Banel. Acesta a recunoscut ca s-a culcat cu fiica "doamnei de la telefon", respectiv cu Alexandra, dar a adaugat ca nu stie nimic despre viol, intrucat se afla in cantonament in seara in care fata sustine ca a fost violata. "Eu ce sa-i fac, a violat-o la mine in casa, dar eu ce sa-i fac? N-am nicio vina, ca nu eram acasa!" I-a acceptat prietenia! De altfel, la rugamintile "mamei", Banel a acceptat sa devina prietenul oficial al fetei, dar cu o conditie: ca ea sa-si retraga acuzatiile si sa-l scoata pe el din poveste. "Sa dea dezmintire la ziar si dupa aia sa ma sune. Daca da dezmintire, totul va fi bine pentru ea si pentru persoana inculpata, pentru nasul meu...", a completat Banel. Dupa farsa facuta lui Nicolita si difuzata ieri dimineata, Buzdugan l-a sunat pe stelist si a mai avut o discutie cu acesta. Cea de-a doua discutie n-a mai fost, insa, redata in cadrul emisiunii, dar o puteti asculta pe site-ul ziarului nostru.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.