Ploiesteanul care si-a ucis fiul de 13 ani, fosta sotie si pe tatal acesteia a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile sub acuzatia de omor deosebit de grav. Traian Micu, un zidar in varsta de 44 de ani, s-a predat inca de duminica dupa-amiaza, martur
Ploiesteanul care si-a ucis fiul de 13 ani, fosta sotie si pe tatal acesteia a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile sub acuzatia de omor deosebit de grav. Traian Micu, un zidar in varsta de 44 de ani, s-a predat inca de duminica dupa-amiaza, marturisind ca a comis oribilele crime pentru ca femeia divortase si nu dorea sa se mai impace cu el. Barbatul a povestit ca si-a omorat socrul inca de dimineata, lovindu-l in cap cu o furca, atunci cand acesta iesise sa dea de mancare la pasari. O ora si jumatate mai tarziu, in curte a iesit si Mia, fosta sotie. Barbatul a sugrumat-o, apoi s-a dus in camera in care dormea fiul sau si l-a ucis si pe acesta. Traian Micu le-a spus politistilor ca si-a sugrumat copilul pentru ca nu a dorit ca acesta sa creasca fara tata, asa cum a crescut el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.