Compania franceza Auchan va deschide, maine, supermarketul Discount Market, in cadrul centrului  comercial Iulius Mall din Timisoara. Magazinul urmeaza sa functioneze temporar, timp de aproximativ un an, pana la finalizarea constructiei la 
Compania franceza Auchan va deschide, maine, supermarketul Discount Market, in cadrul centrului comercial Iulius Mall din Timisoara. Magazinul urmeaza sa functioneze temporar, timp de aproximativ un an, pana la finalizarea constructiei la hipermarketul Auchan, amplasat in cadrul Iulius Mall.
Supermarketul inaugurat maine va avea o suprafata de 2.600 de metri patrati si o oferta de 8.000 de articole.
"Motivul pentru care am ales sa deschidem acum Discount Market este acela de a aduce o completare serviciilor oferite de Iulius Mall. In ziua de azi, cumparatorul cauta eficienta si rapiditate la cumparaturi, de aceea, cand merge la mall e ideal sa aiba la dispozitie si un loc unde sa isi poata face cumparaturile de zi cu zi", a declarat directorul Discount Market, Gerald Puttemans.
Hipermarketul Auchan din Timisoara va fi amenajat in spatele Iulius Mall, intr-o zona unde vor fi investite in total circa 50 de milioane de euro, din care 40 de milioane apartin francezilor.
Lucrarile la noua cladire a mall-ului vor incepe la finele acestui an, pe 80.000 de mp. Practic, suprafata cladirii se va dubla. "Am decis sa facem aceasta extindere pentru ca ne cerea piata. Au fost multe brand-uri de renume si companii care doreau spatii mai mari si care doreau sa intre pe piata din Timisoara, dar nu aveam unde sa ii mai primim", a declarat Iulian Dascalu, patronul Iulius Group. Odata cu constructia cladirii noi, se va face si o parcare subterana pe doua niveluri, cu 1.200 de locuri.
"Vom avea sala de bowling, doua sali de cinema, un total de 1.000 de locuri la sectorul de court food si multe alte surprize", a mai spus Dascalu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.