Precaut. Pentru ca la Cernica vor veni foarte multe vedete, actorul a angajat o firma care sa le asigure linistea Ioan Isaiu si producatoarea TV Nicoleta Ilie isi vor rosti juramintele in fata lui Dumnezeu, sambata, la Cernica. Pentru ca la nunta vi
Precaut. Pentru ca la Cernica vor veni foarte multe vedete, actorul a angajat o firma care sa le asigure linistea Ioan Isaiu si producatoarea TV Nicoleta Ilie isi vor rosti juramintele in fata lui Dumnezeu, sambata, la Cernica. Pentru ca la nunta vin majoritatea vedetelor din Antena 1 si TVR, (posturile in cadrul carora activeaza mirii), actorul a vrut sa se asigure ca nu vor exista incidente neplacute. Desi s-a pastrat discretia totala asupra datei si locatiei, Ioan a luat cateva masuri preventive. In consecinta, dupa ce a dat de inteles ca presa are accesul interzis in zona, telenovelistul a angajat o firma de paza si protectie care sa vegheze asupra intregului eveniment. Linistea l-a costat pe Isaiu 3.000 de euro, cu care a angajat agenti de paza ce vor impanzi locul. Aceasta masura relativ extrema a fost luata dupa confirmarea prezentei unor invitati. Printre cei care vor veni sa petreaca alaturi de Ioan Isaiu si proaspata lui sotie se numara Andreea Marin si Stefan Banica Jr., Mircea Radu si iubita lui, Imola, Codruta si Dan Negru, Raluca Moianu si sotul ei, Dan Bittman, Simona Patruleasa, Adelina Elisei, fara Cristi Chivu, Andreea Banica si Ionut Dolanescu. Cap de lista sunt Augusta si Valeriu Lazarov care au fost nevoiti sa refuze invitatia de a le fi nasi, din considerente religioase. Primul cadou de nunta a venit, in avans, din partea trupei Mandinga care a oferit mirilor un recital gratis la petrecere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.