Astrologia, chiromantia si cartile de tarot sunt superstitii care dezvaluie lipsa de incredere in providenta lui Dumnezeu, a afirmat recent Arhiepiscopul Sean Brady de Armagh, primat al intregii Irlande. Vorbind pe tema „A-l urma pe Cristos in
Astrologia, chiromantia si cartile de tarot sunt superstitii care dezvaluie lipsa de incredere in providenta lui Dumnezeu, a afirmat recent Arhiepiscopul Sean Brady de Armagh, primat al intregii Irlande. Vorbind pe tema „A-l urma pe Cristos in Irlanda secolului XXI“, Arhiepiscopul Brady a spus ca provocarea de astazi este de a ne mentine „vietile concentrate asupra lui Cristos in mijlocul distragerilor datorate unei prosperitati tot mai mari“, informeaza site-ul Catholica.

El a aratat ca „unul dintre cele mai subtile, dar ingrijoratoare semne ale fricii care exista in viata irlandezilor este increderea pe care oamenii si-o pun tot mai mult in practici ce pretind sa dezvaluie viitorul“. „Consultarea horoscoapelor, a astrologiei, a chiromantiei, a cartilor de tarot, recurgerea la clarvazatoare si la spiritism dezvaluie dorinta de putere asupra timpului si lipsa de incredere in providenta lui Dumnezeu. Cei care isi pun increderea in ele sau le iau in serios se complac intr-o iluzie, promovand o fictiune. Sub ace st curent al ghicirii viitorului sta teama de viitor. Este un simptom al nesigurantei care se ascunde in spatele aparentei increderi din viata si cultura moderna irlandeze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.