Numeroase evenimente culturale, printre care un spectacol si un festival, vor fi inchinate Laurei Stoica. Fundatia care poarta numele artistei va deschide seria manifestarilor muzicale dedicate regretatei interprete.  
Cea mai buna vo
Numeroase evenimente culturale, printre care un spectacol si un festival, vor fi inchinate Laurei Stoica. Fundatia care poarta numele artistei va deschide seria manifestarilor muzicale dedicate regretatei interprete.  
Cea mai buna voce rock feminina continua sa-i inspire si sa-i ajute pe tineri de dincolo de nori. Chiar si premianta celei mai recente editii a Festivalului de la Mamaia, Lucia Dumitrescu, a castigat trofeul cu o piesa a Laurei Stoica. Asadar, evenimentele dedicate regretatei artiste vor fi tot mai numeroase in urmatoarea perioada. Pe durata a cinci zile, intre 5 si 9 septembrie, se vor desfasura la Targoviste Zilele Orasului. Pentru a intregi seria de omagii aduse celor care au facut si fac din municipiul Targoviste o cetate a culturii romanesti, Fundatia "Laura Stoica", impreuna cu Primaria localitatii, continua seria de evenimente "Voi si noi, pentru ei" dedicate Laurei Stoica. Astfel, la data de 6 septembrie, la ora 21:00, va avea loc un spectacol la care isi vor aduce aportul o serie de artisti care au fost alaturi de Laura pe parcursul carierei sale artistice.   TOAMNA SE NUMARA BOBOCII. Mai mult decat atat, activitatea Fundatiei "Laura Stoica" incepe sa iasa cat mai mult si cat mai des pe "scena". In zilele de 14 si 15 septembrie se vor desfasura preselectiile pentru Festivalul "Laura Stoica". "O data cu inceperea scolii, aducem si noi primii boboci la scoala muzicii", ne-au declarat organizatorii. Acestea se vor tine la sala "Nichita Stanescu" a Centrului Cultural al Ministerului Reformei, Internelor si Administratiei din Bucuresti. Festivalul "Laura Stoica" se va desfasura in aceeasi sala, in perioada 8-10 octombrie. Pentru detalii puteti vizita site-ul oficial www.laurastoica.ro.     Pentru ea "In Parcul Chindia din Targoviste vor canta, la spectacolul dedicat Laurei Stoica, Vali Craciunescu, Nico, Krypton, Nicu Alifantis & Zan, Bianca Sarbu si Daniela Raduica" Alexandru Stoica,fratele Laurei Stoica


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.