Dezbaterile liberalilor de aseara de la Scoala de vara au mustit de ironii la adresa "partenerilor" de statiune, democratii. Primul care a lansat sageti a fost ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu (foto), care a marturisit zambind ca a aflat din pre
Dezbaterile liberalilor de aseara de la Scoala de vara au mustit de ironii la adresa "partenerilor" de statiune, democratii. Primul care a lansat sageti a fost ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu (foto), care a marturisit zambind ca a aflat din presa ce au invatat femeile democrate la Scoala lor de vara: "au invatat sa stranga timpul intr-o scoica" si "s-au imbogatit privindu-l pe Traian Basescu in toata splendoarea sa". "Venind incoace, am trecut printr-un loc numit Scoala de vara a femeilor democrate si ma gandeam, oare ce vorbesc si ce invata femeile democrate la Costinesti. N-as sti ce sa va spun, nu sunt mancat de curiozitati misogine, dar daca au invatat ceea ce am citit in presa zilele astea, cred ca au venit degeaba la Costinesti. Efectiv, au invatat cum sa stranga timpul intr-o scoica, cum sa traiasca apropierea presedintelui sub clar de luna si cum s-au imbogatit privindu-l in splendoarea sa", a comentat Iorgulescu, in hohotele de ras ale tinerilor liberali. El a adaugat ca a citat doar din declaratiile femeilor democrate dupa invitatia la Neptun a sefului statului. "Sper sa nu impartasim aceleasi impresii sentimentalo-feministe la finalul Scolii de vara a TNL, pentru ca noi ne propunem alte tine", a mai spus ministrul liberal. Ironiile au continuat si din partea vicepresedintelui liberal Ludovic Orban, avandu-i drept tinte de data aceasta pe Elena Udrea, respectiv, Traian Basescu. "Consiliul UE nu e totuna cu Consiliul Europei, cum spunea o blonda simpatica care credea ca Franta inca mai are rege", a comentat Orban. Cat despre presedintele Basescu, liberalul a spus ca "singurul vecin al Romaniei cu care nu s-a certat este Marea Neagra".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.