Bacu Stanescu, rrom din Ciurea, judetul Iasi, a depus recent o plangere la sediul Inspectoratului Politiei Judetului (IPJ) Iasi. El este tatal fetei de 12 ani care a fost impuscata in cursul unei razii a politistilor in fieful tiganilor din Ciurea.
Bacu Stanescu, rrom din Ciurea, judetul Iasi, a depus recent o plangere la sediul Inspectoratului Politiei Judetului (IPJ) Iasi. El este tatal fetei de 12 ani care a fost impuscata in cursul unei razii a politistilor in fieful tiganilor din Ciurea. Plangerea ii vizeaza pe comisarul sef Liviu Zanfirescu, seful IPJ Iasi, pe subcomisarul Lucian Mursa, seful Politiei Municipiului Iasi, si pe Dorel Roman, seful Detasamentului Politiei de Interventie Rapida (DPIR). Ei sunt acuzati de tentativa de omor, dupa ce in acea razie Gradina Stanescu a fost impuscata inghinal, iar cateva alice au ajuns in plamanii fetei.

Fata are nevoie de 35 de zile pentru vindecare
Acum fata are nevoie de o a doua operatie pentru a i se scoate alicele din cauciuc din corp. Potrivit certificatului medico-legal eliberat de dr. Tatiana Granitencu, este vorba de diagnosticul de plaga produsa prin impuscare, iar viata fetei a fost pusa in pericol avand nevoie pentru vindecare de 30-35 zile de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.