Cunoscut ca un tip caruia nu ii prea place sa piarda, in special din punct de vedere financiar, patronul Rapidului a trecut cu greu peste sezonul sub asteptari de anul trecut. Investi- tiile importante in transferuri au tras in jos balanta club

Cunoscut ca un tip caruia nu ii prea place sa piarda, in special din punct de vedere financiar, patronul Rapidului a trecut cu greu peste sezonul sub asteptari de anul trecut. Investi- tiile importante in transferuri au tras in jos balanta clubului, iar gaura insemnata din buget a trebuit sa fie acoperita in mare parte de catre Copos. Pe deasupra transferul ratat al lui Griffiths, acesta venind in Giulesti in schimbul a 1.5 milioane de euro, insa prestatiile sale au lasat extrem de mult de dorit, fiind imprumutat pana la urma la o echipa din China. In plus, Rapidul nu a reusit sa ocupe un loc de Champions League, astfel ca banii care urmau sa vina din partea forului european nu au intrat in vistieria giulesteana. Caracterizand editia trecuta de campionat, Copos a fost succint: Am aruncat zece milioane de euro pe fereastra!. In mod evident, in aceasta vara, investitiile nu au mai fost la fel de insemnate, Copos iesind destul de ieftin si din telenovela Herea. Cu toate acestea, omul de afaceri nu s-a impacat cu gandul ca banii pe care i-a dat anul trecut s-au dus pe apa sambetei si este hotarat sa ii recupereze mai devreme sau mai tarziu. Preferabil mai devreme. Astfel, omul de afaceri este dispus sa scape din iarna de cateva dintre vedetele sale, jucatori de nationala ce pot fi vanduti cu usurinta si profit insemnat in strainatate. Vizati sunt Marius Constantin, Costin Lazar si Ionut Mazilu, jucatori de care s-au interesat mai multe formatii, acestia fiind pe deasupra promovati si de catre George Copos, acesta propunandu- i pe acestia pentru prima reprezentativa, fiind, dealtfel, convocati de catre Victor Piturca pentru meciul cu Turcia. Cei trei sunt fotbalisti care au demonstrat ca au valoare de echipa nationala. Mazilu a jucat bine meci de meci si marcheaza cu regularitate, Lazar e un maestru, in timp ce Marius Constantin, desi e de picior drept, a dat un randament foarte bun si ca stoper stanga, si-a caracterizat Copos briliantele in urma cu nu foarte multa vreme. In cazul in care Rapidul va avea un parcurs de exceptie in acest tur de campionat, nici unul dintre cei trei jucatori nu va pleca, insa daca gruparea giulesteana isi va compromite in buna masura sansele pentru ocuparea unuia dintre primele doua locuri, cel putin unul dintre acestia va parasi Giulestiul. Cele mai mari sanse le are fundasul Marius Constantin, acesta fiind adus la echipa alb-visinie de catre Dinu Gheorghe contra unei sume mici, putand aduce astfel un profit consistent. In plus, fotbalistul a fost curtat si in vara de catre mai multe echipe europene.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.