Guvernul ar putea renunta la privatizarea celor trei filiale Electrica, aflate in proprietatea statului, Ministerul Economiei si Finantelor si Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) cautand solutii pentru viitorul acestor companii
Guvernul ar putea renunta la privatizarea celor trei filiale Electrica, aflate in proprietatea statului, Ministerul Economiei si Finantelor si Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) cautand solutii pentru viitorul acestor companii, a declarat ministrul Economiei, Varujan Vosganian. "Am primit, impreuna cu AVAS, din partea primului ministru Tariceanu sarcina sa facem o analiza cu privire la viitorul acestor companii (n.r. Electrica Translivania Sud, Electrica Trnasilvania Nord si Electrica Muntenia Nord). In acest moment, orice solutie ramane deschisa, inclusiv aceea prin care aceste companii sa nu fie privatizate pentru o anumita perioada", a precizat ministrul. Momentul in care a fost gandita aceasta operatiune de privatizare a celor trei filiale a coincis cu perioada de seceta, fapt care a determinat schimbarea strategiei in ceea ce priveste aceste companii, a explicat Vosganian, subliniind importanta acestor companii in perioada respectiva pentru sistemul energetic national.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.