Un baietel de noua ani din Hong Kong a devenit cel mai tanar student. March Boedihardjo a fost admis sa frecventeze cursurile Universitatii Baptista din Hong Kong, la facultatea de matematica. Baietelul i-a impresionat pe examinatorii de la facultat
Un baietel de noua ani din Hong Kong a devenit cel mai tanar student. March Boedihardjo a fost admis sa frecventeze cursurile Universitatii Baptista din Hong Kong, la facultatea de matematica. Baietelul i-a impresionat pe examinatorii de la facultate cu exactitatea raspunsurilor sale la probele la care a dat examen. Din cauza varstei lui fragede, March a fost nevoit sa astepte doua luni pentru a afla daca va merge sau nu la facultate. "Am avut dezbateri indelungi in privinta inscrierii lui la universitate din cauza varstei. Desi este un geniu in matematica, am avut retineri in a-l accepta ca student, gandindu-ne ca ii va fi greu sa se integreze intr-un mediu total nou", a explicat decanul facultatii, Franklin Lu. "Eu sunt foarte sociabil si nu am avut niciodata probleme sa ma imprietenesc cu cei mai mari ca mine. In plus, sunt fericit ca voi avea o concurenta serioasa la invatatura", a declarat micul geniu din Hong Kong.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.