Scandalul fotbalistilor agresati, de la Jiul Petrosani, a socat lumea fotbalului. Cazurile lui Mihai Lungan atacat si batut crunt de bodyguarzii lui Simota si al lui Ovidiu Istine, rapit din Bucuresti, au facut valva. In spatele mineriadei cont
Scandalul fotbalistilor agresati, de la Jiul Petrosani, a socat lumea fotbalului. Cazurile lui Mihai Lungan atacat si batut crunt de bodyguarzii lui Simota si al lui Ovidiu Istine, rapit din Bucuresti, au facut valva. In spatele mineriadei contra fotbalis- tilor sta conform celor implicati, patronul gruparii miniere. Explicatia exceselor lui Simota este simpla. El este in prezent unul dintre cei mai puternici oameni din Valea Jiului. Cei care au avut de suferit de pe urma lui spun ca acesta este protejat de FRF pentru ca la alegerile pentru presedintie l-a sprijinit pe Mircea Sandu. Simota si Condescu i-au adus la pachet voturile tuturor echipelor miniere din toate diviziile, circa 50, acestea cantarind decisiv in balanta alegerilor. Am votat cu Mircea Sandu pentru lucrurile bune facute in fotbalul romanesc, a spus atunci Simota. Cu o avere de peste 20 de milioane de euro, noul Miron Cozma este dealer exclusiv la doua companii de telefonie mobila si este implicat in afaceri de anvergura cu energie si huila pentru care a si fost cercetat la DNA. Are mai multe contracte cu statul pentru retelele de inalta si joasa tensiune avand o influenta enorma atat in administratia locala cat si in lumea interlopa. Cei care il cunosc spun ca a inceput ca protejat al lui Zaher Iskandarani si al lui Miron Cozma, mentorul sau. De la traficul de frontiera cu Serbia a trecut la afaceri grele ajutat de intrarile castigate pe vremea cand era locotenentul lui Miron Cozma. Ulterior, Simota s-a debarasat de Luceafarul Huilei, intrat la puscarie, reusind sa se dezvolte singur si sa ajunga la 38 de ani spaima Petrosaniului.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.