Pericol. Atacantii lui Lazio au fost in zi de gratie, la meciul cu Torino, 2-2, din prima etapa a campionatului italian, inscriind cate un gol "Cainii" au toate motivele din lume sa se teama, inaintea returului de marti, din turul al treilea prelimi
Pericol. Atacantii lui Lazio au fost in zi de gratie, la meciul cu Torino, 2-2, din prima etapa a campionatului italian, inscriind cate un gol "Cainii" au toate motivele din lume sa se teama, inaintea returului de marti, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, cu Lazio Roma. Rocchi si Pandev au fost sclipitori. Cele doua varfuri au inscris pentru formatia lui Delio Rossi, pe langa reusite, fotbalistii hartuind permanent defensiva "latiala". "Meciul retur va fi mai greu". Declaratia apartine lui Bogdan Lobont. Nu au fost, deloc, vorbe-n vant. Italienii vin la Bucuresti sa se califice. Anuntul este facut de catre macedoneanul Pandev: "Inscriem atatea goluri cate vom avea nevoie pentru a merge in grupe". Tehnicianul Mircea Rednic a vazut, si el, o alta formatie, fata de cea cu care a dat piept in urma cu aproape doua saptamani. Forta ofensiva, linie mediana inventiva... Singurul aspect favorabil l-a citit in defensiva. Acolo, momentele de nesiguranta pot fi speculate. Asa cum a facut Torino, echipa care i-a surprins de doua ori pe "latiali". " Puriul" bate in retragere Antrenorul Mircea Rednic pare decis sa-si incheie conturile cu formatia din "Stefan cel Mare". Si asta cat de curand. El a spus ca-l bate gandul retragerii, dupa returul cu Lazio. "Puriul" a fost deranjat de zvonurile conform carora actionarii dinamovisti au de gand sa-l aduca antrenor, in locul lui, pe Razvan Lucescu. Lovitura sub centura urma sa-i fie administrata lui Rednic la finalul turului. Actualul tehnician al "cainilor" nu ar suporta umilinta, motiv pentru care si-a propus calificarea, apoi o demisie in urma careia va iesi nesifonat. El a mai fost la un pas de a renunta, in iarna, atunci cand FC Bruges ii oferise un salariu de 500.000 de euro. A refuzat, tintele lui fiind titlul si accederea in grupele Ligii Campionilor, cu Dinamo. Primul obiectiv a fost indeplinit. Marti, Rednic isi forteaza norocul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.