Spectacol
Circ acvatic

La ora 18 si la ora 20.15, vis-a-vis de Parcul Drumul Taberei (Moghioros) din Bucuresti, puteti asista la spectacolul trupei de circ Acqatico Bellucci. Reprezentatia de circ acvatic va include exercitii aeriene
Spectacol
Circ acvatic

La ora 18 si la ora 20.15, vis-a-vis de Parcul Drumul Taberei (Moghioros) din Bucuresti, puteti asista la spectacolul trupei de circ Acqatico Bellucci. Reprezentatia de circ acvatic va include exercitii aeriene si acvatice cu rechini, pinguini, pelicani, crocodili, serpi, broaste testoase uriase, hipopotami, iguane si foci. Familia Bellucci isi are originea in Toscana, avand multe legaturi cu circul traditional italian reprezentat de surorile Medrano. Copiii care fac parte din trupa au avut mana libera pentru a produce un spectacol pentru toate varstele, dar in special pentru tineret. S.I.

FILM

"Omul fara trecut"

La Gradina E-Uranus, e programat de la ora 21.15 filmul lui Aki Kaurismäki "Omul fara trecut", realizat in 2001 si premiat la Cannes cu Marele Premiu al Juriului, Premiul pentru interpretare feminina (Kati Outinen) si Premiul Juriului Ecumenic. Daca ploua, insa, filmul nu va putea fi proiectat si veti rata sansa de a vedea povestea unui barbat pe nume M, care devine amnezic dupa ce e batut si care ia toata viata de la zero in ideea ca la un moment dat isi va aduce poate aminte de trecut. Stilul lui Kaurismäki se potriveste minunat acestei povesti uscate si intrerupte. I.B.

FILM
Bobby

La ora 12.15 pe 5 iunie 1968, in timp ce senatorul Robert F. Kennedy se indrepta catre salonul hotelului Ambassador din Los Angeles pentru a sustine o conferinta de presa in urma victoriei sale in cursa din California pentru nominalizarea la presedintie, a fost impuscat si ranit fatal. "Bobby" se concentreaza pe cele 22 de persoane obisnuite care fara sa vrea s-au aflat in centrul unuia din cele mai importante evenimente din America. Avandu-l pe Anthony Hopkins in rolul principal, filmul ruleaza la Patria, Hollywood Multiplex si Multiplex Plaza Romania. S.I.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.