National Geographic Channel, ora 23.00
"Conspiratii istorice: Secretele lui J. Edgar Hoover" (documentar)
Ca director al FBI, J. Edgar Hoover stia ca informatia inseamna putere, de aceea pastra dosare secrete. Dosare atat de scandaloase inc
National Geographic Channel, ora 23.00
"Conspiratii istorice: Secretele lui J. Edgar Hoover" (documentar)
Ca director al FBI, J. Edgar Hoover stia ca informatia inseamna putere, de aceea pastra dosare secrete. Dosare atat de scandaloase incat intreg Washingtonul se temea de el. Pretindea ca detine secrete murdare despre politicieni si alti oficiali publici, pe care le folosea ca arme. Se considera invulnerabil, credea ca nimeni nu ar indrazni sa-l atinga. Dar s-a inselat. In spatele persoanei publice, viata sa privata socanta aproape ca l-a distrus. Avea doua mari probleme: una - era dependent de jocurile de noroc, iar a doua - era homosexual. Astazi, cu ajutorul dosarelor confidentiale devenite publice, istoricii si criminalistii pot pune cap la cap viata secreta a celui supranumit "tatal FBI-ului modern". Timp de 20 de ani, directorul FBI J. Edgar Hoover a negat existenta Mafiei. Sa fi facut asta din cauza ca era santajat de mafioti? Daca da, il amenintau cu dezvaluirea viciului sau - jocurile de noroc - sau a faptului ca era homosexual? Care este adevarata poveste a uneia dintre cele mai celebre figuri publice americane?


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.