Conexiuni. Tatal copilului Ralucai Turcan este un important om politic apropiat lui Traian Basescu Deputatul PLD Raluca Turcan, vicepresedinte al formatiunii, a participat in weekend la conferinta locala de alegeri a organizatiei judetene Botosani,
Conexiuni. Tatal copilului Ralucai Turcan este un important om politic apropiat lui Traian Basescu Deputatul PLD Raluca Turcan, vicepresedinte al formatiunii, a participat in weekend la conferinta locala de alegeri a organizatiei judetene Botosani, prezentand partidului, cu acest prilej, sarcina sa tot mai vizibila. Turcan a incercat sa isi mascheze cat s-a putut burtica, mai pe sub masa prezidiului, mai in spatele pupitrului de vorbit, dar s-a dat de gol cand s-a intonat imnul de stat si toata lumea a trebuit sa se ridice in picioare. Langa ea, Stolojan parea si el mandru de realizarea finei sale, in ciuda unor barfe rautacioase care s-au iscat de-a lungul timpului, barfe cu originea, mai mult ca sigur, in tabara dusmanilor politici.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.