Un politist de frontiera maramuresean este cercetat pentru furt dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute a fost prins la volanul unui autoturism furat din Spania. El a fost oprit in municipiul Sighetu Marmatiei, in urma unei operatiuni organizata ch
Un politist de frontiera maramuresean este cercetat pentru furt dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute a fost prins la volanul unui autoturism furat din Spania. El a fost oprit in municipiul Sighetu Marmatiei, in urma unei operatiuni organizata chiar de colegii sai de la Politia de Frontiera Maramures, care aveau informatii potrivit carora masina marca Peugeot 407 disparuse de la inceputul anului trecut. Agentul a declarat ca a cumparat autoturismul din Spania, in 2004, prin intermediul firmei unui cetatean spaniol, fara a intocmi, insa, vreun act de vanzare-cumparare. In martie 2005, politistul de frontiera s-a intors in Romania, cu masina cumparata, si a povestit ca a asteptat, in zadar, sa primeasca actele pentru autoturism.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.