Romanul a marcat pentru TSKA Sofia, echipa care vrea sa il concedieze.

MijlocaSul Florentin Petre, tot mai des pe banca de rezerve, a replicat cu un gol pentru TSKA Sofia simbata, in meciul cistigat in deplasare, c


Romanul a marcat pentru TSKA Sofia, echipa care vrea sa il concedieze.

MijlocaSul Florentin Petre, tot mai des pe banca de rezerve, a replicat cu un gol pentru TSKA Sofia simbata, in meciul cistigat in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Spartak Varna. E drept, acesta a venit din penalty, dar tot romanul pasase decisiv pentru deschiderea scorului. In Ucraina, Sahtior Donetk a mai obtinut o victorie, 2-0 cu Tavria Simferopol, dar ramine pe pozitia secunda. Dinamo Kiev, chiar daca a invins cu 1-0 pe Krivbas, meci in care Ghioane a fost utilizat o repriza, sta si mai prost, ocupind abia locul al saselea. Schimbarea antrenorului nu a adus rezultate la Inverness, echipa lui Marius Niculae, integralist in acest meci, pierzind cu 0-3 in fata celor de la Dundee United. Convocat iar la nationala, Alin Stoica a fost titular la Gent, 1-1 cu Zulte Waregem. Sorin Paraschiv a debutat si el intr-un meci oficial la Rimini, 0-0 in deplasarea de la Bologna. Tot in runda inaugurala din Serie B, Bogdan Patrascu a fost integralist la Piacenza in partida pierduta in deplasare, cu scorul de 1-4, in fata formatiei Ascoli.

In Germania, Marica a cistigat la limita duelul cu Tararache si Filipescu, Stuttgart impunindu-se cu 1-0 in fata celor de la Duisburg. De notat ca Tararache a fost eliminat dupa doua cartonase galbene, unul dintre ele fiind incasat pentru un fault la Marica. (V.D.)

Mutu a inceput cu gol Atacantul Adrian Mutu a marcat in prima etapa din Serie A, in partida pe care echipa AC Fiorentina a cistigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), in fata formatiei Empoli. Mutu, care a fost inlocuit, in minutul 74, cu Christian Vieri, a inscris golul doi al gazdelor, in minutul 63. Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost reusite de Pazzini '56 si Montolivo '70, in timp ce pentru oaspeti a inscris Saudati, in minutul 90+2.

Intr-un alt meci, fundasul Cristian Chivu a debutat in Serie A pentru echipa Internazionale Milano in partida terminata la egalitate, acasa, scor 1-1 (1-0), in fata formatiei Udinese. Chivu a fost introdus pe teren, in minutul 74, in locul francezului Olivier Dacourt. Mijlocasul Paul Codrea a fost introdus pe teren, in minutul 74, in locul lui Jarolim, in partida pe care echipa AC Siena a pierdut-o, pe teren propriu, scor 1-2 (0-1), cu formatia Sampdoria Genova. Golul Sienei a fost marcat de Corvia, in minutul 68, in timp ce pentru Sampdoria au inscris Bellucci '33 si Montella '86.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.