Un barbat din comuna Sacuieu, in varsta de 57 de ani, care venea saptamanal pentru dializa la Cluj, a murit intr-un mod tragic in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce ambulanta care il ducea acasa a fost accidentata si aruncata intr-un sant de u
Un barbat din comuna Sacuieu, in varsta de 57 de ani, care venea saptamanal pentru dializa la Cluj, a murit intr-un mod tragic in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce ambulanta care il ducea acasa a fost accidentata si aruncata intr-un sant de un autoturism BMW.
In jurul orei 00:15, pe drumul national care leaga Clujul de Huedin, o ambulanta, numita de medicii din Huedin "ambulanta crestina", care transporta periodic bolnavi la clinicile clujene, ducea de la Centrul de Dializa doi pacienti.
In dreptul localitatii Poieni, ambulanta a fost acrosata de un autoturism BMW care a incercat sa o depaseasca fara a pastra distanta legala laterala. Acesta a lovit ambulanta, iar apoi ambele masini au iesit in afara partii carosabile. In urma impactului, Liviu Pasca a fost proiectat prin geam si a murit. "M-o aranjat omu' asta. Eu numai la mana sunt un pic cusut nu e grav. Dar era pe drum drept, nici o masina in spate si in fata. Dintr-o data m-am trezit in sant", a declarat ieri soferul stefan Adorian, socat in continuare de intamplare. Omul e sofer pe ambulanta crestina de mai multa vreme. Ambulanta, avariata in mare parte, apartinea Fundatiei Crestine Salvarea din Cluj.
soferul BMW-ului, in varsta de 32 de ani, Sorin C., a incercat sa fuga de la locul accidentului si a fost descoperit de politisti in boscheti, nu departe de tragedie. El avea o alcoolemie de 0,72% in aerul respirat si va fi cercetat pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta alcoolului. Permisul acestuia a fost suspendat pe perioada cercetarilor, asta dupa ce abia in urma cu doua saptamani il primise inapoi, dupa ce ii fusese luat tot pentru conducerea sub influenta alcoolului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.