Delegatia lui Lazio Roma a ajuns in Bucuresti aseara, in jurul orei 19:00, Delio Rossi deplasand un lot de 19 jucatori. Tehnicianul italian a renuntat si la antrenamentul oficial.   Italienii nu concep sa rateze calificarea in grupele Ligii
Delegatia lui Lazio Roma a ajuns in Bucuresti aseara, in jurul orei 19:00, Delio Rossi deplasand un lot de 19 jucatori. Tehnicianul italian a renuntat si la antrenamentul oficial.   Italienii nu concep sa rateze calificarea in grupele Ligii Campionilor, in ciuda scorului, 1-1, din prima mansa, de pe "Olimpico". Daca va rata calificarea, pentru Lazio ar fi un adevarat dezastru financiar.   ABSENTE. Antrenorul Delio Rossi a anuntat ca va miza pe cartea ofensivei: "Noi depindem mult de atacantii nostri si trebuie sa spun ca au facut un meci foarte bun cu Torino. Pentru noi, tot ce conteaza in meciul cu Dinamo este sa castigam si sa ne calificam. Putem pierde sau putem castiga un sezon intreg". In schimb, tehnicianul italian are probleme de lot, deplasand la Bucuresti doar 19 jucatori. Astfel, pe langa suspendatii Behrami si Mutarelli, nu vor putea fi folositi Siviglia si Diakite, ultimul fiind operat dupa ce s-a accidentat grav in meciul de sambata, cu Torino, in timp ce Simone Inzaghi nu a fost convocat. Oficialii lui Lazio sustin ca este cel mai important meci al sezonului si nu se gandesc la ratarea calificarii, italienii facandu-si deja planuri cu banii pe care ar urma sa-i incaseze din Liga. Este vorba despre cinci achizitii, pe care Delio Rossi si le doreste neaparat. Aseara, imediat dupa sosire, italienii au inspectat Stadionul National, dar fara sa efectueze sedinta de pregatire oficiala. In schimb, lazialii au anuntat ca vor face astazi un antrenament usor, pe arena din "Stefan cel Mare".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.