Inconjurat de vechii colaboratori si prieteni din partid, uitat de aproape toti politicienii de la Putere, dar cu speranta ca visul sau ca PNTCD sa revina pe scena politica se va indeplini, fostul presedinte al partidului, Ion Diaconescu, si-a anive
Inconjurat de vechii colaboratori si prieteni din partid, uitat de aproape toti politicienii de la Putere, dar cu speranta ca visul sau ca PNTCD sa revina pe scena politica se va indeplini, fostul presedinte al partidului, Ion Diaconescu, si-a aniversat, sambata, la sediul PNTCD, 90 de ani de viata. "Sunt membru al PNTCD de peste 70 de ani si visul meu este ca partidul sa-si recapete locul pe scena politica", a spus Diaconescu. Presedintele de acum al PNTCD, Marian Milut, a tinut sa-si exprime speranta ca Ion Diaconescu va ramane ca un "sfetnic bun" alaturi de partid si s-a grabit sa-l ajute pe acesta, atunci cand venerabilul taranist a fost in incurcatura pentru ca i s-a lipit o guma de mestecat de pantof.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.