Guvernul de la Kuala Lumpur a ordonat suspendarea, timp de o luna, a aparitiei jurnalului "Makkal Osai", de limba tamil, care a publicat o imagine cu un Iisus band bere si tragand din tigara. Cu legi care permit politicienilor inchiderea orica&
Guvernul de la Kuala Lumpur a ordonat suspendarea, timp de o luna, a aparitiei jurnalului "Makkal Osai", de limba tamil, care a publicat o imagine cu un Iisus band bere si tragand din tigara.


Cu legi care permit politicienilor inchiderea orica­rei publicatii fara decizie judecatoreasca, premierul Abdullah Badawi i-a admonestat personal pe editorii gazetei. Crestinii care au cerut suspendarea s-au declarat satisfacuti si numai de scuzele ziarului: editorul foto a descarcat de pe internet in mod eronat imaginea aparuta alaturi de indemnul "daca cineva se caieste pentru pacatele sale, raiul il asteapta".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.