Cei 300 de fani rapidisti care calatoreau, sambata noapte, cu trenul spre Timisoara au fost implicati intr-un conflict cu cativa suporteri ai Universitatii Craiova. La plecarea din gara, cinci persoane au inceput sa arunce cu pietre de langa sinele
Cei 300 de fani rapidisti care calatoreau, sambata noapte, cu trenul spre Timisoara au fost implicati intr-un conflict cu cativa suporteri ai Universitatii Craiova. La plecarea din gara, cinci persoane au inceput sa arunce cu pietre de langa sinele de cale ferata in geamurile vagoanelor in care calatoreau giulestenii. Acestia nu au stat mult pe ganduri. Au tras semnalul de alarma, 20 de fani rapidisti sarind imediat pe oltenii nelinistiti care au fost calmati cu ceva pumni si picioare. Spre nefericirea celor cinci craioveni, jandarmii nu au fost prin zona sa intervina deoarece grupul giulestenilor era neinsotit. Din cauza acestui incident, trenul a ajuns in Timisoara cu o intarziere de 30 de minute.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.