Tinerete, daca s-ar putea, si un PNTCD in prim-planul politicii romanesti. Asta isi doreste Ion Diaconescu la venerabila varsta de 90 de ani. Cu flori, cadouri si zeci de felicitari, prietenii, admiratorii si colegii de partid l-au serbat pe taranist
Tinerete, daca s-ar putea, si un PNTCD in prim-planul politicii romanesti. Asta isi doreste Ion Diaconescu la venerabila varsta de 90 de ani. Cu flori, cadouri si zeci de felicitari, prietenii, admiratorii si colegii de partid l-au serbat pe taranistul Ion Diaconescu. A primit felicitari si de la premierul Tariceanu, dar si de la fostul presedinte Emil Constantinescu, care a venit personal sa-i aduca un cadou sugestiv. "La 90 de ani... tinerete, ce sa mai doresc, ce pot sa doresc mai mult. Imi doresc mai mult nu pentru mine, ca nu mai pot tot, ci pentru prietenii mei si pentru partidul pe care l-am slujit, sa revina la pozitia la care ii da dreptul istoria", a declarat Ion Diaconescu.
Pentru Ion Diaconescu, anii grei de temnita nu pot fi dati uitarii. "Nu regret drumul pe care am mers, care mi-a adus atata suferinta, si am aceasta impacare sufleteasca acum, la sfarsit, ca lupta n-a fost zadarnica", a declarat Diaconescu.
"La Ramnicu-Sarat, am vazut celula in care a stat aproape 6 ani intr-o izolare totala. Imi amintesc ca si Corneliu Coposu a stat vreo opt ani intr-o izolare totala, cand uitasera sa vorbeasca. Este un exemplu si pentru noi ca, oricat de greu ne-ar fi, oricat de multe piedici am intampina, suntem pe drumul cel bun", a declarat Marian Milut, presedintele PNTCD. Nu a lipsit de la eveniment nici fostul presedinte Emil Constantinescu, care i-a oferit taranistului un ajutor pentru ca lupta politica sa continue. "I-am adus o sabie de Toledo, pentru ca toata viata a fost un luptator", a declarat Emil Constantinescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.