>> Hit-ul "The Power of Love" a fost cantat de fanii vedetei, in timpul concertului care a durat o ora

Peste 25.000 de oameni au asistat, sambata seara, la concertul sustinut de Jennifer Rush, la strandul "Neptun" din Arad, cu ocazia Zilel
>> Hit-ul "The Power of Love" a fost cantat de fanii vedetei, in timpul concertului care a durat o ora

Peste 25.000 de oameni au asistat, sambata seara, la concertul sustinut de Jennifer Rush, la strandul "Neptun" din Arad, cu ocazia Zilelor orasului. Solista a ajuns la scena cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea concertului. Jennifer Rush a cerut organizatorilor o cabina curata in preajma scenei, pentru ea si pentru cei care au insotit-o. Concertul sustinut de Jennifer Rush a durat peste 60 de minute, iar piesa de rezistenta a fost binecunoscutul hit "The Power of Love", care a fost cantat impreuna cu o buna parte dintre spectatori. Printre cei care au acompaniat-o instrumental pe solista au fost si doi romani stabiliti in Germania.
Dupa terminarea concertului, Jennifer Rush s-a retras in cortul pus la dispozitie de organizatori, unde stat aproape o ora. Cantareata a recunoscut la plecare ca este foarte obosita, mai ales din cauza drumului facut pana la Arad, care a durat 13 ore. "E o placere pentru mine sa fiu la Arad. Este un oras prietenos. Sunt pentru prima data la Arad si sper sa nu fie si ultima data. Din cate am apucat sa vad, am remarcat arhitectura cladirilor, care este grandioasa de-a dreptul", a declarat Jennifer Rush, dupa concert.
Solista a fost cazata la singurul hotel de 4 stele din Arad si a avut pretentii legate doar de igiena. Ea ar fi insistat ca toate instalatiile sanitare sa fie curate si dezinfectate, lenjeria sa fie noua si sa aiba suficiente prosoape noi.
Pe parcursul zilei de sambata, Jennifer Rush a comandat si doua sticle de sampanie, care i-au fost servite in camera de hotel. Cat timp a stat la Arad, Jennifer Rush a aflat si despre vinurile de soi din zona si a spus ca le va gusta. Cantareata nu a formulat niciun fel de pretentii culinare pe perioada sederii. Ea a cerut doar apa minerala, plata, ceai, lamai, racoritoare, fructe si cafea.
In deschiderea recitalului sustinut de Jennifer Rush, pe scena de la strandul "Neptun" au mai evoluat Heaven, Mihai Margineanu, Bere Gratis si Sistem.

CARIERA

Jennifer Rush are 49 de ani si s-a nascut la New York, dar s-a mutat in Germania, unde locuieste si in prezent. In 1984 a scos pe piata albumul "Ring of ice", care a constituit marea ei lansare, deoarece continea piesa "The Power of Love". Piesa a devenit cel mai mare hit din anii 1980, dar si una dintre cele mai mari balade ale muzicii pop. Albumul a avut vanzari de aproximativ 20 de milioane de bucati.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.