In comuna Cotesti, judetul Vrancea, cei 42 de elevi ai Scolii Generale nr. 2 vor incepe anul scolar in aceleasi banci, vechi de peste sase decenii, in care au invatat carte si bunicii lor. Aduse in anul 1945 cand a fost construita scoala, bancile ar
In comuna Cotesti, judetul Vrancea, cei 42 de elevi ai Scolii Generale nr. 2 vor incepe anul scolar in aceleasi banci, vechi de peste sase decenii, in care au invatat carte si bunicii lor. Aduse in anul 1945 cand a fost construita scoala, bancile arata ca niste piese de muzeu. La ultima alocare de fonduri, Scoala Generala nr. 2 din Cotesti nu a primit niciun leu de la Ministerul Educatiei. In alte zone ale judetului, directorii de scoli au cheltuit banii aiurea. "Unii au primit fonduri importante, dar au procedat ca in filmele cu prosti. Au instalat parchet laminat si termopane, dar s-au trezit ca ii ploua in clase pentru ca nu mai au bani de acoperis", a declarat seful Inspectoratului Scolar Vrancea, Iordache Bostan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.