Mai toate vedetele au dat cate o raita in aceasta vara pe litoral. Nici trupa Impact nu a facut exceptie de la pelerinaj. Cum anul acesta printre artisti s-a purtat cumintenia (recolta de sani expusi si de rocade amoroase a fost una dintre ce


Mai toate vedetele au dat cate o raita in aceasta vara pe litoral. Nici trupa Impact nu a facut exceptie de la pelerinaj. Cum anul acesta printre artisti s-a purtat cumintenia (recolta de sani expusi si de rocade amoroase a fost una dintre cele mai slabe, comparativ cu verile trecute), cei doi componenti ai trupei au facut impact mediatic la capitolul imagine. Daca din punct de vedere locomotor putem spune ca trupa se respecta cat de cat si se misca cu un Volkswagen Pasat, la tinuta au cam dat-o in bara. Au aflat ei ca vara asta se poarta galbenul... Daca tot l-au asortat la stilul varza, (au mai si uitat-o pe prietena lui Rares in afara peisajului cromatic), bine macar ca ii preocupa silueta. Suntem si noi de acord ca o cura de lubenite si iaurt este bine venita. Daca la cumparat pepeni l-a trimis sa testeze si sa care pe Rares (care, desi frecventeaza sala, este cam acoperit la abdomen), la achizitionarea de produse lactate si-a pus fesele in miscare si Cristina, ocazie cu care paparazzi Umbra au putut observa ca acestea incep sa fuga din pantalonasi. Grija mare fetelor, ca pe la noi prin show-bizz sopranele nu prea vand albume.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.