Desi legal inca este casatorit cu creatoarea de moda Maria Marinescu, fiul cel mare al magnatului Ion Tiriac si fiica actritei Anastasia Lazariuc sunt din nou impreuna de mai bine de o luna, si isi fac planuri de viitor. Ion Ion si Ileana au avut o r

Desi legal inca este casatorit cu creatoarea de moda Maria Marinescu, fiul cel mare al magnatului Ion Tiriac si fiica actritei Anastasia Lazariuc sunt din nou impreuna de mai bine de o luna, si isi fac planuri de viitor. Ion Ion si Ileana au avut o relatie amoroasa controversata si intens mediatizata, care a durat mai bine de 3 ani. Cand fiul fostului tenisman si proaspata lui sotie au inceput sa aiba probleme in casnicie, Ileana nu a rezistat tentatiei de a-si sprijini fostul iubit in momentele grele, asa cum a facut intotdeauna, si l-a sunat, in incercarea de a-l consola. Cum era de asteptat, de atunci si pana la impacarea celor doi a mai fost doar un pas, care se pare ca nu s-a lasat asteptat. La cateva zile, vedeta Playboy a fost invitata de Ion Ion sa ia masa impreuna. Surse din anturajul lui Tiriac Jr. ne-au marturisit ca apropiatii se asteptau ca cei doi sa fie din nou impreuna, deoarece nu au incetat niciodata sa se iubeasca, si ca actrita i-a cerut fiului fostului tenisman sa nu se mai vada cu Maria Marinescu pana la definitivarea divortului, indiferent de motiv. La doar trei zile dupa intalnirea celor doi, Maria a depus cererea de divort la Judecatoria sectorului 1. Ileana si-a invitat de curand colegele de telenovela la petrecerea de logodna, care va avea loc in viitorul apropiat, fara sa tina cont ca Ion Ion este inca un barbat insurat.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.