Cand il desfiinteaza in fata patronului pe cel mai mare fotbalist roman, Radoi demonstreaza si de ce este un fotbalist care bubuie, dar nu explodeaza, care joaca dar nu evolueaza. Putea sa fure macar din experienta de viata a Regelui si sa-si dea sea
Cand il desfiinteaza in fata patronului pe cel mai mare fotbalist roman, Radoi demonstreaza si de ce este un fotbalist care bubuie, dar nu explodeaza, care joaca dar nu evolueaza. Putea sa fure macar din experienta de viata a Regelui si sa-si dea seama ca soldatii in fotbal n-au bastoane de maresali in jambiere. Au un comandant pe banca si niste ordine de urmat. Mai bune, sau mai rele, dar care se executa, nu se discuta. La Steaua, insa, functia bate gradul de rudenie, asa ca finul finului Regelui se comporta ca tiganul (rromul, sa nu se sesizeze CND) ajuns imparat. Candva insa si Radoi va intalni un alt Mirel care-l va desfiinta public, la fel cum Hagi a ajuns acum sa fie contestat de un elev de-al sau, dupa scenariul pe care l-a scris chiar el in 2000, cand capitanul tricolorilor l-a dat afara pe selectionerul nationalei. Tine minte, Mirel, ca roata morii se-nvarteste / Tac, tac, tac. Sau pac, pac, ai inteles?.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.