Intr-o localitate suceveana, apele revarsate au omorat un tanar. Din cauza ploilor torentiale, paraul Lucava a iesit din matca si a rupt o bucata de drum. In aceea zona, un tanar de 19 ani a cazut cu masina si n-a mai reusit sa iasa. In G

Intr-o localitate suceveana, apele revarsate au omorat un tanar. Din cauza ploilor torentiale, paraul Lucava a iesit din matca si a rupt o bucata de drum. In aceea zona, un tanar de 19 ani a cazut cu masina si n-a mai reusit sa iasa. In Gorj, un batran a murit fulgerat.

Ploile torentiale, grindina si furtunile au afectat 35 de judete ale tarii. In Cluj, zece tineri au fost salvati de echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, dupa ce au ramas izolati intr-o zona turistica. Peste 20 de locuinte au fost afectate in Sieu - Maramures: bucatile de gheata au distrus geamuri, acoperisuri si chiar tavane. Grindina si in localitatea Ursati din judetul Gorj, unde culturile agricole au fost distruse. Tot la Ursati, un barbat de 65 de ani a fost lovit de un fulger in timp ce se afla pe camp.

In judetul Buzau, 133 de localitati au ramas temporar fara curent electric din cauza precipitatiilor abundente. Avariile au fost reparate in totalitate duminica dupa-amiaza.

In Sibiu a plouat torential o ora si jumatate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.