Telefonul Samsung SGH E200 este un telefon mediu ce ascunde intr-o carcasa slim performante deosebite pentru dimensiunea sa. Design-ul simplu este in linie cu tendintele ultrasubtiri impuse de ultimele generatii de telefoane Samsung, atentia pentru d
Telefonul Samsung SGH E200 este un telefon mediu ce ascunde intr-o carcasa slim performante deosebite pentru dimensiunea sa. Design-ul simplu este in linie cu tendintele ultrasubtiri impuse de ultimele generatii de telefoane Samsung, atentia pentru detalii in ceea ce priveste aspectul contribuind la impresia vizuala.Dispozitivul este dotat cu o camera foto de 1,3 megapixeli avand un zoom optic de 4x, care poate fi utilizata atat pentru a face fotografii, cat si pentru inregistrari video. Ecranul telefonului este de o calitate buna, cu 65.536 culori, avand o dimensiune de 1,8 inci.Telefonul dispune de optiuni de entertainment cum ar fi mp3player si radio, avand o calitate a sunetului destul de buna.E200 este prevazut cu mod offline, memorie extensibila cu un card microSD si functiile SOS Message si uTrack. Prin uTrack, posesorii de E200 pot fi instiintati in cazul in care este introdus in telefon un alt SIM decat cel care ii apartine, cu un SMS transmis automat de aparat, la un numar prestabilit. Agenda este una generoasa si permite stocarea de pana la 1.000 de contacte. Mobilul dispune de un speaker incorporat care diminueaza zgomotul din fundal, ceea ce face ca apelul sa aiba o claritate deosebita. Bluetooth-ul si portul USB permit conectarea la diverse dispozitive periferice, inclusiv pentru redarea de muzica pe o casca Bluetooth stereo, cu formatul A2DP. E200 cantareste doar 95 de grame si are ca dimensiuni 108 x 45.6 x 9.9 mm.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.