Plaja din Mamaia a fost, in acest an, gazda mult personaje importante din fotbalul romanesc, litoralul tarii noastre reintrand in gratiile acestora. Cunoscut ca un adevarat macho, chiar si la varsta de 61 de ani, vicepresedintele Ligii Profesioniste
Plaja din Mamaia a fost, in acest an, gazda mult personaje importante din fotbalul romanesc, litoralul tarii noastre reintrand in gratiile acestora. Cunoscut ca un adevarat macho, chiar si la varsta de 61 de ani, vicepresedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Alexandru Boc, a ales si el sa isi incarce bateriile in respectiva sta- tiune, profitand de prezenta la meciul Farul-Steaua, de acum cateva etape. Insotit de cativa angajati ai LPF, Boc a facut plaja, a admirat frumusetile de pe plaja si a glumit cu amicii sai, in ciuda privirilor persistente ale turistilor din zona. De altfel, oficialul Ligii a facut plaja si s-a delectat cu o bere, profitand la maxim de scurta vacanta petrecuta in perla statiunilor romanes ti. Fostul mare fotbalist nu a parut insa interesat de faptul ca la cativa metri de el se incingea un joc de table, sportul preferat al oamenilor de fotbal de la noi, ci a preferat in continuare confortul unui sezlong. Interesant este ca grupul oficialilor de la Liga a esuat tocmai pe plaja din fata hotelului Iaki patronat de Gheorghe Hagi, tocmai unul dintre antrenorii echipei care urma sa fie observata de catre acestia.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.