Nas. Marian Iancu l-a botezat, anul trecut, pe fostul manager general din Ghencea dupa formula de alint folosita la adresa fizioterapeutului echipei de pe Bega, Catalin Balan La sfarsitul anului trecut, razboiul deschis dintre Marian Iancu si Mihai
Nas. Marian Iancu l-a botezat, anul trecut, pe fostul manager general din Ghencea dupa formula de alint folosita la adresa fizioterapeutului echipei de pe Bega, Catalin Balan La sfarsitul anului trecut, razboiul deschis dintre Marian Iancu si Mihai Stoica a degenerat si a dus la jigniri nemaiintalnite intre cei doi. "Acest transsexual nu mai poate pacali pe nimeni, cu atat mai putin pe George Becali, un om pe care viata l-a invatat sa-si fixeze subordonatii, oameni pe care-i domina autoritar. Este doar o luare de pozitie fata de acest personaj care, dupa parerea noastra, nu face bine nimanui si cu atat mai putin campioanei Romaniei", a tunat patronul banatenilor. Dupa cateva zile de la scandal, Marian Iancu i-a schimbat porecla lui "Meme" in "Mimi". ""Mimi" Stoica e un nimeni. Nu-l mai crede nimeni. Fotbalul se va desparti in curand de el si nimeni nu-l va plange. Nu mai are credibilitate. Este un om care strica istoria", a spus Iancu. Istoria poreclei actualului presedinte de la Unirea Urziceni are urmatoarea poveste. In stafful tehnic al banatenilor este un fizioterapeut, Catalin Balan, altfel un tip competent, a carui porecla este "Mimi". Aceasta i-a fost data de un fost tehnician de pe Bega, care glumea pe seama preferintelor sexuale ale acestuia. Marian Iancu a preluat apelativul folosit pentru angajatul sau si l-a folosit in contextul respectiv, la adresa lui Mihai Stoica. Capitanul celor de la Poli Timisoara, Dan Alexa a fost ultimul care a folosit porecla "Mimi" cand a vorbit despre presedintele de la Urziceni. ""Meme" Stoica sa ma mai lase odata in pace cu declaratiile sale, pentru ca intre Steaua si Urziceni este mare diferenta si el este, inca, "Mimi"", a spus Alexa la finalul meciului dintre Poli si Unirea Urziceni. Marian Iancu a mai avut cateva vorbe de duh la adresa unor personaje din fotbal, cea mai hazlie fiind cea la adresa jucatorului Ionel Ganea, cel care, dupa spusele patronului banatean, "otraveste si penicilina".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.